torstai 22. marraskuuta 2012

Kyjy-töitä ja muutakin valmista

Nyt sitten esitellään niitä valmiita töitä

Ensimmäisenä listalla parit Kyjy-sukat


 

Alimmaisena sukat Nallesta kokoa 46, päällä Fabel-sukat koko 38. Nallejen kanssa meinasi usko loppua kun tuo jalkateräosa vaan jatkui ja jatkui ja jatkui...


Anopin joululahjahuivikin valmistuiLankana Drops Fabel, ohje Drops (vähän mukailtuna tosin).
Tätä oli ihan mukava tehdä, pidennetyillä silmukoilla syntyi suht nopeasti aika hauskan näköistä jälkeä. Toivottavasti anoppikin tykkää.


Työkaveri pyysi tekemään miehellensä villakaulurin ja toi mulle kolme kerää Novitan Puroa. Koska en ikinä ollut moista tehnyt, piti jostain hakea vähän mallia. Ullaneuleesta löytyi Hugo ja sen perusteella aloin tekemään.

Helppo homma kuvata kauluria omassa kaulassa... Mutta ehkä tuosta jonkinlaisen käsityksen saa. Omasta mielestäni siitä tuli kiva, tänään kuulen saajan mielipiteen kun toimitan sen perille. Lankaa meni vähän toista kerää ja tein kutosen pyöröpuikolla.


Ostin juuri itselleni punaiset talvikengät ja täytyyhän niiden kanssa sitten olla väriin sointuva asuste. Punaista huivia suunnittelemaan siis! Lankavarastosta löytyi alkusyksystä ostamani 2 kerää Novitan Siru-kausilankaa ja ne olivat juuri sopivan sävyisiä. Tuubihuivi niistä sitten tuli. Tykkään!

 

2 kommenttia:

Tjorven kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera! Taidanpa napata hugo -kaulurin omalle to do -listalleni, pakista löytyisi sopivasti muutama Purokerä... tosi hyvän näköinen!

May kirjoitti...

Se oli tosi nopea tehdä se kauluri. Silmukoita loin puolet ohjeen määrästä ja kutosen puikoilla, tuli aika hyvän kokoinen.