tiistai 13. marraskuuta 2012

Salaisen Jouluystävän paketti 2 ja ihanaa lankaa!

Tänään oli mukava päivä. Aamulla piti raahustaa töihin puoli kuudeksi, mutta töistä päästyä sitä virkistyi kummasti kun kävin postissa. Siellä odotti paketti Salaiselta Jouluystävältä, ja toinenkin paketti...

Jouluystävän paketti oli näin sievästi pakattu


Ja mitä sieltä löytyi sisältä:

 
 
Saunatuoksuja ja saunahunajaa, ihanaa! Niille on taatusti käyttöä! Tuo Winter greetings -kyltti päätyi jo etuovea koristamaan ja sydämenmuotoinen tuikkukippo keittiön pöydälle. Ja jonain pakkaspäivänä (luotan siihen että niitä vielä tulee) pääsen nauttimaan valkosuklaa-vadelmajuomasta. Kiitoksia jouluystäväni, odotan innolla mitä keksit kolmanteen pakettiin :)Ja se toinen postilähetys, siellä oli elämäni ekat Wollmeiset!!!!


 
 
 
 
Wollmeise Twin Sockenwollea tuli ihan suoraan Saksasta. Sininen on Lapislazuli ja vihreä Grünfink. Pakkohan niitä oli tilata, että pääsee itse testaamaan mistä on kysymys, niin paljon Wollmeiseja on kehuttu.

Jotain valmistakin meikäläisen tehtaasta tulee, niistä sitten ensi kerralla. Nyt täytyy viedä karvakorvat pihalle ja sen jälkeen asettua sohvalle puikot kädessä.

Ei kommentteja: