perjantai 11. toukokuuta 2012

Ihanaa Leijonat ihanaa...!!!

MM-kisahuumassa tuli tehtyä Suomi-huivi, kun osui silmiin valmiiksi sini-valkoraitaista Regian lankaa. Dino Karvakorva suostui ystävällisesti poseeraamaan mallina mammalle :)





Sain tehtyä myös jonkin aikaa kaapissa keskeneräisenä hautuneen hartiahuivin Novitan Rose Mohairista. Kun aloin sitä taas väsätä, niin ihmettelin miksi olin jättänyt sen kesken. Malli oli kiva tehdä ja Rose Mohair miellyttävää neulottavaa. Tässä lämmikettä hartioille kesän viileisiin iltoihin




Kaikkea olisi nyt taas mielessä ja jotain keskenkin. Se Drops Ice-pusero jäi hetkeksi miettimistauolle, kun olin tehnyt ja purkanut kaarrokeosan kahteen kertaan.... Lähiaikoina täytyy taas ottaa työ kauniisiin kätösiin ja yrittää uudelleen.

Olenko muuten sanonut että rrrrrakastan Dropsin lankoja? Ice on ihanaa neulottavaa, Fabelista on tosi kiva tehdä sukkia ja nyt aloitin boleron Cotton Lightista ja tykkään siitäkin kovasti. Tänään juuri hain Matkahuollolta pahvilaatikollisen Tapion Kaupasta tilattuja Dropsin lankoja... Fabelia muutama kerä, Delightia pari kerää ja Nepalia isompaa paitaprojektia varten. Taas riittää hommia pitkäksi aikaa, täytyis vaan jaksaa tehdä että saisi kaappeihin vähän tilaa.

Ei kommentteja: