tiistai 8. marraskuuta 2011

Langat solmussa

Päätin pistää blogin pystyyn, kun kaapit pursuaa lankoja, puikkoja ja keskeneräisiä neuletöitä...
Jos tällä saisi vähän jäsenneltyä näitä töitänsä ja ehkä vähän potkua saada ne kesken olevat valmiiksi.

Tähän mennessä on tullut väkerrettyä eniten erilaisia sukkia ja muutamia kaulahuiveja. Tässä joitakin viime aikoina valmistuneita:

Ostin keräkaupalla Austermann Step-lankoja ja kokeeksi neuloin itselleni ihan perussukat. Lanka on suht ohutta (puikot nro 3) mutta pehmeää ja kivan tuntuista sekä neuloessa että jalassa.

Pitsineulesukat toisenvärisestä Austermann Step-langasta, menevät joululahjaksi äidilleni.
Pitkävartiset palmikkosukat harmaasta Novitan seiskaveikasta. Joulupakettiin nämäkin taitavat mennä.
Kuva on vähän kehno, mutta huivi on kiva. Lankana Novitan Crystal.


Tällä hetkellä työn alla on lähinnä lisää joululahjoja. Melkein-valmiina on kaulahuivi valkoisesta Viking Garn Emblasta, joka on hauskaa "nauhalankaa". Satuin löytämään sitä lankakaupassa käydessäni ja pakkohan sitä oli testata. Itselleni tein violetinsävyisen huivin ja valkoinen joululahjahuivi on tosiaan vielä kesken. Otan kuvan niistä kunhan saan senkin valmiiksi.

Lovikka-lapaset on myös työn alla, tai itse asiassa vielä aika alkutekijöissään. Lankana on norjalainen Viking Naturgarn.

Kolmas tekeillä oleva projekti on joululahjasukat veljenpojalle, ihan perussukat 7 veljestä-langasta mutta jääkiekkoilijapojalle sopivat: oman joukkueen väreissä ja jalkapöydän päälle kirjailen joukkueen nimen ja pelinumeron.

Ei kommentteja: