perjantai 6. heinäkuuta 2012

KyJy: Huhuu-pipo

Kolmaskin KyJy valmiinaHuhuu-pipo, ohje anana

Lanka: Novita Kelo

Sukkapuikot koko 8

Kelo on ihanaa lankaa neuloa! Pipo valmistui eilen ja tänä aamuna ompelin pöllöjen silmät paikoilleen. Ohjeesta poiketen neuloin kasin puikoilla ja tein sitten vähän jyrkemmät kavennukset päälaelle. Resori olisi voinut olla vähän matalampikin isommilla puikoilla tehtynä, mutta hyvin tuo istuu päähän noinkin ja pöllöt erottuu vaikka vähän ylempänä ovatkin.

Katselin tuossa Novitan tulevan syksyn lankakarttaa. Kelosta näyttäisi olevan tulossa uusia mahtavia värejä. Niistä voisi jotain isompaakin työtä tehdä sitten. Odotan innolla kuun lopussa ilmestyvää Novita-lehteä! Ja jos ei siitä löydy sopivia malleja niin Dropsin Eskimo on tiheydeltään hyvin lähellä Keloa, voin hyödyntää jotain Dropsin malleja sitten.

KyJy-töistä on nyt aloitettu yhdeksän. Tilanne ei siis näytä ihan toivottomalta, saatan jopa onnistua tässä haasteessa :)

3 kommenttia:

Tjorven kirjoitti...

Oletpa startannut KyJyn vauhdilla! Tuo pöllöpipo voisi päätyä minunkin listalleni, tosi hyvän näköinen! Koirankarva on muuten tuttu lisuke minunkin neuleissani, sitä kun vain on aina ja kaikkialla :-)

muru kirjoitti...

tuo pöllöpipo on tosi hauska. Saattaapi olla,että mun täytyy kanssa tehdä sellainen.. ;)

May kirjoitti...

Pipo oli tosi kiva tehdä ja syntyi nopeasti :)