torstai 14. kesäkuuta 2012

Uusia herkkuja ja jotain valmistakin

Juu, mulla on ihan tarpeeksi ja vähän ylikin lankoja. Yhtään ei pitäisi ostaa enempää... Mutta kun tämmöisiä herkkuja tulee vastaan, niin eihän niitä voi vastustaa, eihän?
Opimme tästä että on kaksi kauppaa, josta en pääse ulos ostamatta mitään: kenkäkauppa ja lankakauppa. Kenkäkaupat onnistuin tällä kertaa kiertämään kaukaa, mutta lankakauppoja en. Munhan siis piti vaan käydä ostamassa Tampereella Merletossa nappeja tulevia KyJy-töitä varten ja Lankaideassa katsomassa jotain lankaa Citron-huiviin. Merletosta tarttui mukaan nappien lisäksi ihanaa pinkinsävyistä Schachenmayrin Egypto Cotton-puuvillalankaa. Katotaan mitä kivaa niistä keksinkään.

Lankaideasta löytyi sitten äiteelleni joululahjaksi tulevaan Citron-huiviin Manos Serena-lankaa, 60% baby alpakkaa ja 40% pima-puuvillaa. Tuntuu tosi miellyttävältä, odotan innolla että pääsen siihen käsiksi ihan tosimielellä.

Entäs tuo oranssi ihanuus sitten... Se oli ihan heräteostos, mutta kun se suorastaan huusi haluavansa mun mukaani! Hand Maiden fine yarn, käsinvärjättyä lankaa, 81% merinovillaa, 9% kashmiria ja 10% nylonia. Upeat värit ja niiiiiiiin pehmeän tuntuista. Jonkun huivin teen tästä itselleni, sitten joskus kun KyJyistä on päästy.

Ja lankesin ostamaan pari kerää Fabeliakin, eihän tuollaista upeaa turkoosia väriä pystynyt millään ohittamaan. Muitakin ihan mahtavia sävyjä siellä olisi ollut, mutta vähän sentään onnistuin hillitsemään itseäni. Fabelia kun varastoista löytyy jo aika monta kerää...

Niitä varastoja kun kävin läpi viikonloppuna, löysin reilut 2 kerää Novitan Tempoa. Juhannusta kohti mennään ja ilmat senkun lämpenevät, mutta minä aloin neuloa itselleni pipoa talven varalle.
Tämmöinen viritys siitä tuliTässä vielä ilman päätä


Temposta tuntuu tulevan nopeasti valmista, pipon kanssa meni yksi ilta. Onpahan turvallista mennä tuo päässä syksyllä sienimetsään, ei taatusti metsästäjät ammu peurana.... Lankaa jäi sen verran että aloin tekemään siitä vielä lapasia. Toinen niistäkin on melkein valmis. Viikko olisi aikaa KyJyn alkuun, siihen mennessä pitäisi saada niin paljon tällä hetkellä keskeneräisiä pois nurkista kuin mahdollista. Onneksi niitä ei ihan hirveästi enää ole.

Ei kommentteja: